Τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για αγιασμο στο σχολειο

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός ενόψει της έναρξης του σχολικού έτους 2019–2020 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας την Τετάρτη   11–9–2019 και ώρα 8:15΄ π.μ.

Θ’ ακολουθήσει μια πρώτη γνωριμία των μαθητών με τον (την) εκπαιδευτικό της τάξης τους και η παραλαβή των σχολικών βιβλίων (ας φροντίσετε τα παιδιά να έχουν μαζί τους κάποια τσάντα για τη μεταφορά των βιβλίων). Στη συνέχεια οι μαθητές θα σχολάσουν.

Για την πρώτη ημέρα του νέου διδακτικού έτους δεν προβλέπεται η πραγματοποίηση μαθήματος ούτε η λειτουργία του Ολοήμερου τμήματος του Σχολείου.

Για όσους μαθητές δικαιούνται δωρεάν μεταφοράς από τον τόπο κατοικίας τους στο σχολείο και αντίστροφα, παρακαλούνται οι γονείς τους να συμπληρώσουν σχετική αίτηση (υπάρχει στο σχολείο μας).

Τέλος, για τους μαθητές της Τετάρτης (Δ΄) τάξης είναι απαραίτητο να προσκομιστεί στο σχολείο συμπληρωμένο από τον παιδίατρο το νέο έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τη διεύθυνση του σχολείου μας.